O nama

Firma “MONTI”, osnovana je 2002. godine, a nastala je kao rezultat poslovnog i životnog iskustva u polju elektrotehnike.

Trinaest godina marljivog rada, održanih poslovnih obećanja, ispoštovanih rokova i mnoštvo kvaliteno obavljenog posla, dovelo je do toga da jednu skromna porodična radnja, preraste u veoma ozbiljno privatno preduzeće, koje danas zapošljava petnaest visokoobrazovanih kadrova.

Naše osnovno opredjeljenje i neprekidna težnja, jeste postizanje maksimuma kada je u pitanju profesionalnost, ekonomičnost i efikasnosti poslovanja.

Takođe, konstantne su aktivnosti usmjerene ka ostvarenju potpunog zadovoljenja zahtjeva partnera/korisnika, što se postiže vrhunskom ekspeditivnošću i odgovornošću prema poslu, kao i kvalitetom asortimana  proizvoda.

Kako ovakav pristup predstavlja temelj našeg načina poslovanja, to je nephodan rad na stalnom unapređenju sistema menadžmenta, tj. na stalnom unapređenju i usavršavanju zaposlenih.

Sa ponosom ističemo da je naš tim zaposlenih isti sve ove godine, što potvrđuje istinu da su: sloga, kvalitetna organizacija i ispunjavanje obaveza, naše najizraženije osobene.

Mi vjerujemo da je za uspjeh neophodno ulagati u kvalitetne partnerske odnose, a na prvom mjestu u ljude i zato obezbeđujemo stručno usavršavanje, otvorenu komunikaciju I međusobno razumjevanje.

Biti svaki dan bolji, moguće je jedino uz pomoć visoko obrazovanog i motivisanog tima, svjesnog da samo puno kvalitetnog rada može napraviti razliku i diferencirati nas od konkurencije. Takav je tim u svim uslovima i svim vremenima pobjednički.“MONTI” - ČVRSTA KARIKA POVJERENJA I OSLONAC U SVAKOJ POSLOVNOJ I ŽIVOTNOJ SITUACIJI.


© 2024 - Monti d.o.o. - Zvornik All Rights Reserved